Het nieuwe jaar is begonnen! Ik wens jullie allemaal een heel fijn 2022 toe! Natuurlijk hoort er bij het nieuwe jaar ook een nieuwe bullet journal. Ik ben begonnen met het werken in een blackout journal zoals deze. Dit zwarte papier geeft je spread net iets specialers! Voor mijn maandoverzicht heb ik een scrapbook layout gemaakt, met behulp van lekker veel laagjes. Door er wit papier in te plakken kun je toch met iedere pen schrijven in je maandoverzicht en maakt het niet uit als je niet de geschikte pen bij je hebt.

Heerlijk om hier even een momentje voor te pakken om dit te maken. Per dag maak ik een lijstje zoals de bulletjournal ooit ontstond. Ik maak daarom dus geen weekoverzichten voor deze maand. Maar wie weet doe ik dit een andere keer wel. Maak jij ook een bulletjournal om het nieuwe jaar overzichtelijk te beginnen? Op Instagram zie ik altijd de mooiste creaties voorbij komen. Jij kunt dit ook. Wil je dit leren? Volg dan een online workshop. Hier vind je meer informatie.

1 Reactie

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.