Vandaag geef ik je een kijkje in mijn atelier. Ik vind het leuk om dit bij anderen te bekijken, om zo nieuwe ideeën op te doen voor het inrichten. Als jij dit ook leuk vind, lees dan snel verder!

Mijn atelier is een slaapkamer die we over hebben in ons huis. Ik woon hier samen met mijn man Wouter. Als je binnenkomt zie je gelijk de workshoptafel. Hier geef ik workshops handletteren, illlustreren, krijtbordletteren, porseleinletteren en nog veel meer. Zoals je ziet staan er vijf stoelen aan, maar meer past hier ook (Wil je ook graag een workshop bij mij volgen? Vul dan het contactformulier in).

Verder hou ik ervan om het gezellig te maken met accesoires. Overal staan dus wel vaasjes en plantjes. Ook dit rekje zorgt voor een beetje extra sfeer. Dit rekje heb ik jaren geleden een keer met mijn vader gemaakt. De vaasjes die eraan hangen heb ik ooit gekocht in een tweedehands winkel.

Dit is mijn stellingkast. Hier liggen vooral producten in die klaar zijn voor de verkoop. Op de bovenste plank zie je mijn kaartendisplay. Hier zet ik mijn nieuwste kaarten in, zodat ik die zie en hier ook weer nieuwe inspiratie uithaal. Hier staan de kaarten altijd uit de zon, dus ik hoef niet bang te zijn dat ze zouden kunnen gaan verkleuren.

Op de twee middelste planken ligt ook nog voorraad. De onderste plank gebruik ik om nog wat extra verpakkingsmateriaal, tijdschriften en notitieboekjes kwijt te kunnen.

Tegenover deze kast staat een wit ladekastje. Dit kastje zorgt ervoor dat al mijn voorraad en inpakspullen overzichtelijk bewaard kunnen worden. Zo kan ik alle bestellingen leuk inpakken en snel verzenden. Ook liggen hier al mijn tools en benodigdheden om de leuke dingen voor in de shop te maken. Verder staat er op dit kastje een plant, een paar cactussen en een houten kistje.

Last but not least, mijn bureau met mijn heerlijke stoel. Deze stoel is eigenlijk van mijn ouders geweest, maar met een nieuw stofje erop weer opgeknapt. Hier zit ik eigenlijk het grootste deel van de tijd te werken aan nieuwe collecties of producten. Ik vind het heerlijk om een groot bureau te hebben, zodat ik alles voor me neer kan leggen en ook op mijn bureau kan laten drogen. Ook heb ik op deze plek veel licht, waardoor ik goed kan zien wat ik doe.

Ook heb ik op dit grote bureau ruimte om de producten leuk in te pakken. Dat zie je hieronder op de foto. In het houten kistje zitten lintjes en labels. Zo zorg ik ervoor dat je pakketje echt als cadeautje bij jou aankomt.

Dat was het dan. Ik ben benieuwd wat je ervan vond! En.. heb je nog tips? Laat ze vooral achter in de comments!

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.