Bij het delen van mijn black out bullet journal kreeg ik een aantal keer de vraag welke materialen ik daarin gebruik. Vandaag deel ik de swatches met jou en laat ik zien wat mijn favorieten zijn. Deze favorieten kun je natuurlijk op elk zwart papier gebruiken!

Mijn favorieten zijn de paintmarkers van de action. Hier zit acrylverf in en die spatten heerlijk van het zwarte papier af. Niet alle kleuren werken even goed. Ik kocht ze een keer om te proberen, maar zou nu toch voor de posca paint markers gaan!

Stabilo aquacolor, Paint markers, Winsor & Newton waterverf, Gansai Tambi – Starry colors

Ook de stabilo aquacolor potloden vind ik erg mooi over komen op het papier. Deze kun je in combinatie met water veranderen in waterverf. Ideaal voor onderweg! Mijn winsor en newton waterverf vind ik ook mooi, maar de aquacolor potloden toch net wat mooier. De mooie gouden gansai tambi watercolors spatten ook weer echt van het papier af.

Deze toffe potloden met bast heb ik ooit gekregen. Maar op dit papier doen ze het ook nog eens super mooi. Helaas weet ik hier het merk niet van. Het is wel echt een favoriet van mij om in mijn journal te gebruiken.

De panduro acrylic marker vind ik zelf mooier op zwart, dan op wit papier. Het contrast is hier gewoon veel groter. Hetzelfde heb ik met de Gelly Roll metalic goud en zilveren pennen. Deze doen het naar mijn idee ook mooier op zwart papier. De witte gelly roll blijft ook een goede basic op zwart papier.

Chalk marker,

Als laatste in de rij mogen chalk markers en een wit potlood ook niet ontbreken. Dit geeft gelijk de sfeer van een krijtbord in je journal. Dat vind ik zelf een heerlijk sfeertje! Ook zijn deze weer super handig om mee te nemen en snel iets op te schrijven, want natuurlijk wel noodzakelijk is voor een bullet journal. Het gaat ten slotte niet alleen om de looks, maar zeker ook om lekker productief te kunnen werken en goed overzicht te houden.

Heb jij nog andere favorieten om op zwart papier te werken? Ik hoor ze graag! Wie weet kom ik dan ook weer nieuwe favorieten tegen! Volg je me ook al op Instagram en Pinterest? Daar deel ik vaak ook een kijkje van mijn bulletjournal. Wil je deze blog snel weer terug kunnen vinden? Sla de onderstaande pin dan op.

Deze post bevat affiliate links. Door via deze links iets te kopen, betaal jij zelf niets extra’s, maar support je mijn blog! Ik sta altijd volledig achter de links die ik plaats.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.