Sta jij wel eens te twijfelen voor je een nieuw boek aanschaft? Ik ook! Daarom deel ik vandaag een creatief boek met jou, want het is altijd fijn om eerst wat ervaringen te lezen voor je een boek bestelt. Deze keer gaat het over het boek van Els Hartog en Ilse Kleijer: Ontdek de artiest in jou.

Ontdek de artiest in jou staat boordevol met inspiratie: gedetailleerde tekeningen, vrolijke watercolors, leerzame technieken en stap-voor-stap beschrijvingen van gave projecten. Ideeën die je niet voor jezelf houdt, maar uitdeelt aan de mensen om je heen.

Els Hartog en Ilse Kleijer

Wat een prachtig vormgegeven boek is dit! Elke keer als ik erin blader heb ik het idee dat ik in het schetsboek of journal van een vriendin zit te lezen. En volgens mij was dat precies de bedoeling van Els en Ilse.

Het boek is in 2018 geschreven om te inspireren en om je geloof met creativiteit te verbinden. Hierin staan creatieve opdrachten die ik nog niet eerder tegen ben gekomen. Echt vernieuwend dus. Deze opdrachten zijn onderdeel van negen thema’s. Bij ieder stuk zijn ook een aantal bijbelteksten toegevoegd, waardoor je dit thema ook nog kan verwerken in je journaling Bijbel.

Els en Ilse geven zelf al aan dat de opdrachten ook heel geschikt zijn om als cadeautje weg te geven. Hier ben ik het helemaal mee eens. Sterker nog: dit heb ik al eens gedaan met de allereerste opdracht uit het boek. Ik verwacht zeker nog vaker een opdracht uit dit boek te gaan gebruiken als uniek en gepersonaliseerd cadeautje.

Dit post-it hart heb ik al eens voor mezelf gemaakt, maar ook al eens cadeau gedaan.

Bij het boek hoort ook een werkboekje. Dit is niet noodzakelijk om de opdrachten uit te kunnen voeren. Dat vind ik fijn! Zelf heb ik het werkboekje ook niet, maar ik heb begrepen dat deze perfect in een Travelers Notebook past. Ook hoorde er eerst een website bij het boek, maar deze bestaat helaas niet meer.

Ik ben heel positief over dit boek! Jij ook? Of weet je nog een ander boek wat ik echt eens moet bekijken? Laat het me weten! Ik hou ervan om nieuwe producten te ontdekken. Volg je Ilse en Els ook al op instagram? Hier delen ze ook regelmatig nieuwe inspiratie. Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij volgt op instagram.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.