Met het nieuwe jaar in zicht stel ik graag nieuwe creatieve goede voornemens. En natuurlijk deel ik die graag met jou! Heb jij ook al doelen gesteld of kun je nog wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder. Als je gewoon nieuwsgierig bent, klik dan vooral snel door!

In 2021 ben ik veel blijven journallen. En dat bevalt me zo goed om het (bijna) dagelijks te doen! Het is echt een rustmomentje voor mezelf en hoeft vaak ook niet langer dan 5 minuten te duren. Zeker niet als ik mijn pagina’s van te voren al versierd heb. Daarom wil ik dit in 2022 ook echt blijven doen.

Net als vorig jaar is het ook dit jaar heel hard nodig om mijn atelier eens flink op te ruimen. Dit doe ik 1 keer per jaar en is dan ook best wel een klus. Natuurlijk zou het beter zijn om het bij te houden, maar daar ben ik niet zo een ster in. Heb jij nog tips hoe jij je creatieve spullen het liefst opruimt? Laat het me vooral weten. Ik kan wel wat advies gebruiken. Is er toevallig een professionele opruimgoeroe onder mijn lezers?

Ik merk dat ik soms een beetje overweldigd raak door alle creatieve spullen die ik heb en daardoor ook echt niet alles gebruik. Daarom wil ik wat gaan minimaliseren. Dit heb ik in 2021 ook al gedaan door minder nieuwe dingen te kopen, maar hier ga ik verder mee aan de slag. Eerst ook eens alles opmaken wat ik nu nog wel heb. Ik merk dat ik zelf alleen maar creatiever word als ik minder keuze heb.

Cadeautjes geven vind ik heel leuk om te doen. En ik hou van een goede DIY die er ook nog eens super leuk uitziet. Daarom wil ik dit jaar nog meer creatieve, zelfgemaakte cadeautjes geven die perfect bij de ontvanger passen. En natuurlijk deel ik die DIY’s hier ook als ik het gegeven heb! Zo krijg jij ook inspiratie.

Mijn hart gaat toch ook wel harder kloppen van het uitproberen van nieuwe creatieve producten en mezelf hierin uitdagen. Dat is vast wel herkenbaar! Door goed na te denken voor ik iets nieuws aanschaf, hoeft dit niet in de weg te staan van het minimaliseren. Want een echte minimalist op het gebied van creatieve goodies zal ik denk ik toch niet worden!

Wat staat er op jouw lijstje voor 2022? Laat het me weten! Vond je dit een leuke blog? Geef deze dan een like. En volg me op Instagram, om nooit meer zonder creatieve inspiratie te zitten. En natuurlijk kun je je nog steeds opgeven voor de nieuwsbrief! 1 keer per maand ontvang je dan ook nog een dosis creatieve inspiratie in je mailbox.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.