De zomer heeft officieel plaats gemaakt voor de herfst. En welk seizoen leent zich er nu beter voor om creatief aan de slag te gaan? Daarom heb ik een bucketlist gemaakt van alle creatieve dingen die ik deze herfst nog wil doen. Kijk je mee?

  • Leren haken
  • Herfstblaadjes beschrijven
  • Trui breien
  • Herfst items natekenen, zoals bijvoorbeeld een kastanje, dennenappel en eikel.
  • Workshop volgen
  • Creatieve beurs bezoeken
  • Pompoen beschrijven

Deze zeven items wil ik sowieso af kunnen strepen aan het einde van de herfst. Sommige dingen kan ik al, zoals handletteren op een andere ondergrond. Dit heb ik ook al vaker gedaan. Andere dingen zijn voor mij helemaal nieuw. Zoals leren haken. Dit lijkt me super leuk om te kunnen, maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Als iemand een idee heeft? Breien kan ik al wel een beetje, maar alleen recht en averecht, dus daar maak je natuurlijk nog geen hele trui mee. Wel kan mijn oma dit heel goed, dus misschien moet ik eens bij haar in de leer.

Een creatieve beurs bezoeken staat ook nog hoog op mijn lijstje. Ik ben namelijk nog nooit op een creatieve beurs geweest! Kan jij het geloven? Dat moet er dus ook zeker van komen!

Doordat ik recent een cursus heb gevolgd via edx.org over het tekenen van de natuur met grijs potlood, heb ik helemaal zin om nu ook allemaal herfst items te gaan tekenen, zoals pompoenen, dennenappels en nog veel meer.

Heb jij ook projecten die je deze herfst op wil pakken? Laat het hieronder achter. Wie weet brengen we elkaar nog op leuke ideeën. En deel jij je creatieve herfst bucketlist ook? Tag mij er dan in (@inhetatelier).

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.