Toe aan een momentje voor jezelf? Even lekker creatief zijn of gewoon even inspiratie opdoen? Ik doe dit graag door te kijken naar andere creatievelingen op Youtube. Vandaag deel ik graag mijn vijf favorieten met jou! Ik vind het ook heerlijk om zelf creatief aan de slag te gaan met een filmpje van iemand anders op de achtergrond. Zo leer ik ook elke keer weer nieuwe dingen bij!

  1. Shayda Campbell

Shayda is een super creatieve vrouw, die je stap voor stap meeneemt in het maken van een Bulletjournal spread of een mooie illustratie. Haar kleurgebruik vind ik ook echt prachtig! Ze heeft mij helemaal enthousiast gemaakt om te gaan leren hoe je moet vilten. Iets wat ik hiervoor nog helemaal niet kende. Maar waar ze voor mij toch wel bekend om staat zijn haar prachtige illustraties van bloemen. Je kunt haar ook volgen op Instagram, waar ze elke keer een update deelt over haar nieuwste video’s.

2. LindseyDecor

Lindsey maakt prachtige Biblejournaling pagina’s op Youtube en deelt daar ook bij hoe ze tot die verwerking van de Bijbeltekst is gekomen. Het is dus haast een kleine Bijbelstudie. Daarnaast deelt ze ook unboxings van Biblejournaling-kits en af en toe een ander scrapbookproject. Haar video’s over haar faith binder vind ik super inspirerend. Lindsey is natuurlijk ook te volgen op haar Instagram.

3. Let’s Get Inkie

Adele van Let’s Get Inkie volg ik al heel wat jaar. Elke keer weet ze me toch weer te verrassen met haar video’s. Ze heeft een variatie van video’s op het gebied van Journallen, artjournallen, mixed media en collages. En alles met lekker veel kleur! Ik kijk het liefst haar ‘Journal with me’ video’s, omdat dit ook hetgeen is wat ik het meest doe. Op instagram is ze te vinden onder de naam inkiequill en dit is gelijk ook de naam van haar tweede youtubeaccount.

4. Skylar Hand

Skylar volg ik nog niet zo lang. Ze deelt veel op het gebied van meer vintage papierwaren, die ze gebruikt in haar journals. Ook deelt ze veel unboxings en ‘journal with me’ video’s. Die vind ik heerlijk om op de achtergrond aan te hebben staan terwijl ik zelf lekker bezig ben in mijn eigen journal. Aan het begin van het jaar vind ik het ook heel leuk om te zien hoe anderen van plan zijn om hun planners te gaan gebruiken. Dat deelde ze dit jaar ook. Hier is ook de link naar haar Instagram.

5. Creachick

Als laatste op mijn lijstje is de Nederlandse Maris, ook wel bekend als Creachick. Maris deelt niet alleen journal pagina’s, maar eigenlijk alles wat creatief is en waar ze op dat moment zelf mee bezig is. Zo deelde ze de afgelopen tijd veel over Bob Ross en maakte ze ook al een aantal keer een hele illustratie met maar 1 kleur. Ze houdt er namelijk wel van om zichzelf uit te dagen. En die video’s vind ik dan ook heerlijk om te kijken. Hoewel de journalvideo’s toch mijn favoriet blijven. Maris is ook te vinden op Instagram, waar ze vaak een kijkje achter de schermen deelt.

Dit waren mijn vijf favoriete Youtubers van dit moment. Kende jij ze al? Welke Youtubers volg jij graag? Laat het me weten! Ik hoor het graag. Zo kan ik ook weer leuke nieuwe kanalen leren kennen. Je kan het hieronder in de comments delen, maar je mag me ook altijd een berichtje sturen op Instagram.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.