Advent is begonnen, het toeleven naar kerst! Voor mij een hele speciale tijd en een tijd waarin ik stil wil staan bij de echte boodschap van kerst: Jezus is geboren voor ons allemaal. De Redder van de mensen. Daarom deze simpele tip om er elke dag als gezin bij stil te kunnen staan.

Wat heb je nodig?
Houten huis
Houten poppetjes
– Eventueel dieren, stro en decoratiemateriaal

Hoe ga je aan de slag?
Kies een mooi plekje voor het huisje, waar je elke dag even naar kijkt. Zet de houten poppetjes erin en versier die eventueel nog naar wens. Ook het huisje kan je nog een beetje aanpassen. Misschien met een mooie ster erboven. Houten dieren, stro en een kribbe toevoegen is natuurlijk ook super leuk. Zo ben je in een mum van tijd helemaal klaar voor kerst!

Wil je de poppetjes nog versieren? Lees dan deze blog. Hier neem ik je stap voor stap mee in hoe ik dit doe. Zo is het zelfs veilig voor de allerkleinsten om mee te spelen. Nog meer inspiratie nodig? Volg me dan op Instagram. Zo zit je nooit meer zonder creatieve inspiratie.

Deze post bevat affiliate links. Door via deze links iets te kopen, betaal jij zelf niets extra’s, maar support je mijn blog! Ik sta altijd volledig achter de links die ik plaats.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.