De edding raamtekenweken zijn weer van start! Daar geef ik graag wat inspiratie voor! Zelf teken ik graag op onze ramen, want het is ook altijd een goede reden om de ramen weer te zemen. Iets wat ik zelf niet zo vaak doe. En ik deel een sjabloon met je, voor een mooie start van jouw creatie!

Print dit sjabloon om zelf aan de slag te gaan!

Edding zegt zelf: We dagen jou, en iedereen die je kent, uit om een ​​prachtige raamtekening te maken met onze edding krijtstiften. Zo verbinden we alle huizen, winkels en scholen op een feestelijke manier en maken we de wereld een stukje kleurrijker! Meedoen is leuk en heel eenvoudig! Iedereen kan een prachtige raamtekening maken met onze edding krijtstiften en raamtekeningsjablonen. Deel jouw raamcreatie met ons! Gebruik de hashtag #raamtekenweken om je bericht te delen of upload het rechtstreeks naar raamtekenweken.com. We kijken uit naar jouw bijdrage!

Deze tekeningen maakte ik op mijn ramen toen mijn zoontje Luca 1 jaar werd. Een verjaardag is altijd een goede reden voor mij om lekker op de ramen te tekenen. En zo voeg je op een makkelijke manier nog net wat extra’s decoratie toe.

Ga jij ook meedoen met de raamtekenweken? Super leuk! En gebruik je het sjabloon? Deel die dan met mij door mij erin te taggen(@inhetatelier) op instagram. Volg je me daar al? Dan mis je nooit meer creatieve inspiratie.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.