Mannen en cadeautjes, ik vind het vaak een moeilijke combinatie. Wat moet je ze nu geven? Denk jij er ook zo over? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ik geef je namelijk 5 leuke tips voor leuke kleine cadeautjes voor onder de kerstboom!

Schermafbeelding 2019-12-04 om 09.59.06

  1. Pineut/ likeur. Dit vind ik een super leuk cadeautje om te geven en ook nog eens makkelijk te maken. Ik gebruikte het volgende recept: Pineut maken. Maar natuurlijk kun je het ook gewoon kopen via deze site.
  2. De meeste mannen houden ervan om de hemel ingeprezen te worden. Daarom is een kaart met “6 redenen waarom ik van jou hou” ook vaak een echt gewaardeerd cadeau. Je kan dit zo groot of klein aanpakken als je wil door foto’s toe te voegen of het bij alleen maar tekst te houden.Schermafbeelding 2019-12-04 om 10.07.31.png
  3. De liefde van de man gaat door de maag. Niet voor niets is dit een populair spreekwoord. Als ik denk aan een cadeautje voor een man gaan mijn gedachten vaak eerst hiernaartoe. Kijk waar deze man blij van wordt en geef dat. Nog specialer als je het zelf gebakken hebt natuurlijk.
  4. Praktische cadeaus: van sokken tot een schep. Alles wat deze man nog nodig heeft. Vaak zijn dit niet zulke hele leuke cadeaus om te geven, maar wel als ze gepersonaliseerd zijn. Zelfs een pot pindakaas kan je laten personaliseren!

    img_2223
    Gehandletterde Bijbeltekst
  5. Een persoonlijke quote die je zelf gemaakt hebt is natuurlijk ook een heel mooi cadeau. Zo kan je precies kiezen welke tekst je wil maken. Niet overtuigd van je eigen handletter-kunsten? Volg dan een workshop of stuur me een berichtje, zodat ik de quote voor jou kan handletteren.

Dit waren de 5 tips die ik voor je had ter inspiratie. Ik hoop dat je er iets aan gehad hebt. Heb je zelf nog een leuk idee, wat hier nog niet bij staat? Laat het dan achter in de comments. Zo kunnen we elkaar helpen. Natuurlijk kunnen veel van deze cadeaus ook voor vrouwen, dus kijk vooral naar de persoon en wat zijn of haar interesses zijn.

 

1 Reactie

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.