Wil jij leren inpakken als een professional? Rianne van lettersbymae.nl organiseert twee online inpakworkshops waarbij jij leert hoe je jouw cadeautjes omtovert tot ware kunstwerken! Van tevoren ontvang je een prachtig pakket waarin alle benodigdheden zitten voor de workshop. Bijvoorbeeld cadeaupapier, inpakzakken, lint, droogbloemen enzovoort. Allemaal prachtige items uit de collectie! 

Je kunt je opgeven voor de workshop van 13 of 18 december via deze link. En dat is nog niet alles! Je hebt zelfs de keuze tussen verschillende pakketten; kerst, sinterklaas of algemeen. Ik ga ook meedoen op zaterdag 13 december. En inpakken is niet een van mijn sterke kanten, maar na deze workshop vast wel! De kosten voor de workshop zijn €30,00. Dit is inclusief de mooie goodies.

Zien we je bij de workshop? Rianne en ik hebben er al heel veel zin in! Volg Rianne ook zeker op instagram voor de leukste kaarten en stationery. Zelf zal ik voor de workshop het pakketje unboxen op instagram. Volg me daar als je niets wilt missen. Zo krijg je elke dag een dosis creatieve inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.