Staat deze maandag voor jou ook in het teken van opruimen en organiseren? Dan heb ik het perfecte product voor jou. Jaren lang heb ik manieren geprobeerd om mijn journal spullen overzichtelijk op te ruimen, maar het werd eigenlijk altijd weer een chaos. En toen maakte ik dit; een map waar je per thema je spullen in op kunt bergen. Perfect voor je december journal supplies. Die pak je er volgend jaar met gemak weer bij! Omdat ik zo enthousiast ben, heb ik er nog meer gemaakt. Voor €3,99 inclusief verzendkosten heb jij een bewaarmap. Reageer via Instagram, inhetatelier@hotmail.com of onder deze post. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Elke bewaarmap heeft een naam gekregen, zodat het nog makkelijker is om te bestellen. Ik zie je berichtje graag tegemoet. Zo kunnen we samen nog georganiseerder het nieuwe jaar in, want als alles netjes georganiseerd is heb je meer tijd om echt creatief te zijn!

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.