Vandaag laat ik je zien wat mijn favoriete tools zijn om te gebruiken. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder.

img_4052

Fineliners

img_4093Ik begin met mijn favoriete fineliners. Deze van Hema vind ik fijn om mee te oefenen. Voor al mijn producten gebruik ik de staedler pigment liners. Deze zijn watervast en lichtvast, hierdoor zullen ze niet verkleuren. De pen die ik het meest gebruik heeft een punt van 0.2 milimeter.

Waterverf

img_4091Heel lang heb ik goedkope waterverf gebruikt. Deze heb ik nu ook nog. Het is heel fijn om mee te oefenen en om te kijken of waterverf iets voor jou is. Na heel veel oefenen heb ik dit pallet van winsor & newton gekocht. Het verschil is duidelijk te merken en daarom ook een favoriet van mij. Als ik echt iets extra’s wil geven aan een kaart, dan pak ik mijn gansai tambi starry colors waterverf erbij. Dit zijn zulke mooie kleuren en de glans die erin zit spat echt van je papier af.

Kwasten

De kwasten die ik het meest gebruik zijn aquabrushes van pentel die je hierboven op de foto ziet, naast mijn waterverf. Het fijne hieraan is dat er water in de kwast zit, waardoor je geen apart bakje met water nodig hebt om met waterverf aan de slag te gaan. ik heb deze in drie diktes, wat ervoor zorgt dat ik altijd wel een kwast heb voor elk project.

Stiften en kleurpotloden

img_4088Qua stiften ben ik fan van deze bic visa stiften. Geven veel kleur af en de punt blijft ook mooi in vorm. Daarnaast heb ik ook stiften van stabilo. De pen 68, een beetje een verwarrende naam voor een stift. Hier vind ik de kleuren mooi van, maar de punt is heel zacht en gaat daardoor eerder uit zijn vorm. Kleurpotloden vind ik best snel fijn en ben ik niet heel kritisch op. Wel vind ik het belangrijk dat er genoeg kleur vanaf komt. Ik heb dan ook veel verschillende merken kleurpotloden. Bijvoorbeeld de staedler triplus slim of heutink, maar ook bruynzeel.

img_4086Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen door te laten zien wat mijn favoriete tools zijn. Ik ben ook super benieuwd of jij nog tips hebt. Laat het me vooral weten in de comments.

 

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.