Nu de kerstmarkten niet door kunnen gaan, is het tijd voor een leuke creatieve oplossing! Bij In het atelier zetten we graag creatieve makers in de spotlight met hun unieke producten. Daarom deze online kerstmarkt. Zie je iets wat je leuk vindt? Neem dan snel contact op met de maker van dit product: Lotte’s of Love.

Karen vertelt: Het idee achter Lotte’s of Love is het aanbieden van producten die niemand anders heeft of geeft. Dit doe ik door al mijn wenskaarten zo te ontwerpen (en te laten drukken) zodat diegene die ze koopt heel gemakkelijk zijn/haar eigen stijl hieraan kan toevoegen. Verschillende van de kaarten kunnen op zich verstuurd worden, maar ze worden nog zoveel leuker wanneer je ze inkleurt met stift, verf of wasco, of wanneer je er een tekst, stickers, tekening,… op toevoegt. Zo stuur je altijd een super originele en persoonlijke wens- (en in dit geval dus kerst-)kaart.

Wat super tof Karen! Heb je iets leuks gezien? Neem dan snel contact op met haar! Je kunt haar natuurlijk ook volgen op Instagram. Wil jij ook graag jouw producten delen op de online kerstmarkt? Stuur me dan snel een berichtje voor meer informatie. Nog meer lezen over andere creatieve makers? Neem dan een kijkje in de Spotlight.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.