Samenwerkingen

woman using a laptop on a bed

Op inhetatelier.com komen regelmatig samenwerkingen online met verschillende bedrijven en creatieve makers. Al deze samenwerkingen komen alleen tot stand als wij van In het atelier er helemaal achter staan en deze producten zelf ook graag zouden aanschaffen.

In de rubriek Spotlight komen elke keer creatieve makers aan het woord. Deze creatievelingen maken verschillende dingen, van Travelers Notebooks tot zelfgemaakte sieraden. Hierin vertellen ze hun verhaal. Wat maken ze, waarom zijn ze hieraan begonnen en hoe zien ze de toekomst? Maar ook vertellen ze waar ze inspiratie vandaan halen en hoe ze anderen inspireren.

Heb jij het idee dat je jouw product of bedrijf helemaal past bij de doelgroep van In het atelier? Dan hebben we goed nieuws; In het atelier staat open voor samenwerkingen. In het atelier ontdekt graag nieuwe creatieve producten en leert het liefst nieuwe creatieve makers kennen. Ook voor een DIY project steekt In het atelier graag de handen uit de mouwen. Wij geloven in het principe ‘eerst zien dan geloven’. We geloven dat we een veel beter beeld kunnen geven van jouw dienst of product als we dit daadwerkelijk zelf hebben geprobeerd. Wat we belangrijk vinden; een dikke glimlach tijdens het schrijven! Nogmaals; jouw dienst of product dient te passen bij het onderwerp ‘een dosis creativiteit voor iedereen’. We reviewen dus niet jouw mooie stoel, tenzij jouw stoel speciaal is ontworpen in een creatieve DIY versie. Dan zeggen we, kom maar op!

Interesse in een samenwerking? Mail dan snel naar inhetatelier@hotmail.com