Hoi, Ik ben Maartje. Ik ben de eigenaresse van In het atelier. Een poosje geleden heb ik een week plog voor jullie gemaakt. Hierin neem ik jullie mee in mijn week en zien jullie meer achter de schermen. Naast In het atelier, werk ik ook nog parttime als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Bij mij komt het er vaak op neer dat ik ’s ochtends voor In het atelier werk en ’s middags voor mijn andere baan. Deze andere baan zie je niet terug in deze plog om privacyredenen. Veel leesplezier!

Maandag 20 mei 2019

Na mijn ontbijt begin ik de dag met het bijwerken van de administratie. Ook stuur ik bevestigingsmails voor de aanvragen die het afgelopen weekend zijn binnengekomen. Daarna ga ik aan de slag met mijn social media. Dit vind ik superleuk om te doen. Even de reacties en berichten bekijken en zien waar ik iets mee moet. En natuurlijk maak ik alvast een begin aan deze plog. Een hoop computerwerk deze ochtend, maar wel een heel goed begin van de week.

img_6336

Daarna is het tijd voor lunch en ga ik bij mijn andere baan werken. ’s Avonds kijk ik samen met Wouter “Undercover”. Leuke serie-tip! Dan is het ook voor ons tijd om te gaan slapen.

img_6211

Dinsdag 21 mei 2019

Op dinsdag ga ik vaak om boodschappen naar de markt, supermarkt en de bakker. Vind ik ook helemaal niet erg om te doen. En jij? Laat jij de boodschappen bezorgen of haal je ze liever zelf?

img_6212

Daarna trakteer ik mezelf op een lekker broodje van de bakker. Mijn lievelings en nog best gezond! Ook werk ik nog even op de computer, voordat ik mijn huis ga schoonmaken. Dat moet ook weer gebeuren. De wasmachine draait ook al op volle toeren.

img_6214

‘s Avonds kan ik lekker direct aanschuiven, omdat Wouter gekookt heeft. Dat vind ik zo fijn na het werken. We eten moussaka, een Grieks recept. Geen foto van genomen maar was heerlijk. Daarna doen we even een offline avondje. We spelen rummikub, Wouter wint. We proberen minimaal 1 avond per week even helemaal geen telefoon of televisie bij ons te hebben en echt even tijd voor elkaar te nemen. Soms merk ik dat het wel lastig is, om dat niet te doen. Ik wil graag ook snel reageren als er nieuwe aanvragen komen!

f41b4b7e-dbc0-44fa-a781-ccc18c0a316e

Woensdag 22 mei 2019

Deze hele dag ben ik aan het werk als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, dus deze dag maak ik niet zoveel foto’s. Wel zie ik nog een roofvogel vliegen als ik even buiten ben. Daar neem ik dan ook even snel een foto van. Hij bleef echt een poos rondjes zweven, dus ik kon er even goed naar kijken. Verder is het ook lekker weer, dus daar probeer ik wel even van te genieten als dat kan.

img_6218

‘s Avonds komen er vrienden over de vloer en ook daar vergeet ik helemaal een foto van te maken. Beginnersfoutjes denk ik!

Donderdag 23 mei 2019

Deze donderdag begin ik lekker met een ontbijtje in de zon. Ik neem ook gelijk mijn laptop mee om wat nieuwe dingen uit te werken voor op de blog. Dit komt binnenkort online, dus blijf In het atelier vooral volgen!

img_6223

Natuurlijk ga ik ook nog even stemmen op deze dag. Zo belangrijk om te doen!

img_6232

Ook komt dit mooie boek binnen. Het is dat we al een vakantie geboekt hebben voor deze zomer, anders zou ik nu denk ik keuzestress krijgen! 500 prachtige locaties over de hele wereld met mooie foto’s erbij.

img_6233

‘s Middags ga ik weer aan het werk en ‘s avonds heb ik een gezellig avondje bij vriendinnen. We doen een spelletje en kletsen heel wat af.

Vrijdag 24 mei 2019

Als eerste ga ik even achter de computer om deze plog zo ver mogelijk af te maken, want ik heb nog een drukke planning vandaag. Ook breng ik mijn mail op orde en werk ik nog wat to-do’s af. Daarna ruim ik een beetje op boven, want ook dat is er niet van gekomen. Vanavond heb ik een kleine Logee, dus dan moet alles wel een beetje op orde zijn.

Tussen de middag ga ik lunchen met een vriendin en haar baby. De zon schijnt, dus we zitten heerlijk in de tuin. Na de middag ga ik weer werken bij een gezin en daar maak ik weer geen foto’s van.

img_6244

Als ik thuiskom, staat mijn logee al voor de deur. We eten lekker frietjes! Met snacks natuurlijk en lekker veel saus. Ook nog wel een beetje komkommer en tomaat erbij. En als toetje lekker mango. Na het eten kijken we samen Pieter Konijn en dan is het al tijd om naar bed te gaan.

img_6250

Zaterdag 24 mei 2019

Om 06.10 staat mijn kleine logee al naast mijn bed. Tijd om wakker te worden! Oeps, dat vind ik nog wel vroeg op mijn vrije zaterdag, maar ook gelijk al heel gezellig. Lekker uitgebreid ontbijten en een spelletje spelen. Mens-erger-je-niet blijft leuk om te doen!

img_6257

Het regent, dus maken we ook nog een kleurplaat en dan is het alweer tijd om op te ruimen en de koffer in te pakken en afscheid te nemen. De logeerpartij zit er alweer op! Zeker voor herhaling vatbaar. Zelf fiets ik nog even naar de markt om een bosje bloemen voor mijn oma, die viert deze dag haar verjaardag. Daar gaan we dus lekker eten. Een vol en gezellig weekend zo!

cca96f29-abda-48e7-bcc5-197d9159b5d3

En.. wat is een verjaardag zonder kaartje? Die schrijf ik ook nog even voor mijn oma. Ze werd deze dag 85 jaar. Een hele mooie leeftijd!

img_6262

Bedankt voor het lezen van mijn plog! Ik hoop dat je hierdoor een beter beeld hebt van wat ik zoal doe in een week. Natuurlijk is voor mij ook geen week hetzelfde, maar de meeste dingen komen wel vaak terug.

Wil je meer achter de schermen zien van wat ik doe? Volg me dan op instagram! Tot snel weer!

 

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.