Sta jij wel eens te twijfelen voor je iets nieuws aanschaft? Ik ook! Daarom deel ik vandaag de Creall Silky 3-in-1 met jou, want het is altijd fijn om eerst wat ervaringen te lezen voor je iets bestelt. Ik vertel jou of ik ze de moeite waard vind! Deze krijtjes zijn geschikt om te gebruiken als pastel om de kleuren te mengen, als gewoon krijtje en als aquarel met water. Dat moeten we natuurlijk proberen!

Als eerste de verpakking. Die vind ik heel fijn. Het doosje kan goed dicht, waardoor ze makkelijk op te bergen zijn. Daarnaast zit om elk krijtje een plastic huls met dop. Hierdoor hou je schone handen bij het kleuren en breken ze ook minder snel. De dop zorgt er ook voor dat ze niet zo snel uitdrogen.

Samen met mijn zoontje Luca heb ik ze getest. En voor kleine kinderhanden zijn ze ook super geschikt. Zonder veel te drukken komt er al heel veel kleur van de krijtjes af. Dat werkt wel zo lekker! Luca genoot er ook echt zichtbaar van. Hij is nu een jaar en krijgt zelf de dop nog niet van de krijtjes af. Dat vind ik ook wel fijn, want zo heb ik zelf nog een beetje de controle erover!

Natuurlijk moeten we ook even testen of het ook werkt om de kleuren te mengen en hoe het werkt in combinatie met water. Het mengen vind ik niet zo heel goed gaan. De kleuren drogen snel op en daardoor blijven ze ook goed zitten op het papier. Zeker voor kinderen werkt het mengen niet zo goed. Met water gaat wel weer verrassend goed. Zelfs als het water eerst opgedroogd is, lukt het weer om de kleuren te activeren. De gouden en zilveren krijtjes geven een stuk minder kleur af, dan de gekleurde.

Over het algemeen dus hele fijne krijtjes! Ook voor de kinderhanden. Het mengen is wat minder, maar dat maakt de kleurafgifte weer helemaal goed. Ga jij deze krijtjes ook aanschaffen? Ik ben benieuwd welke kunstwerken jij ermee maakt. Vond je dit een leuke review? Volg mij dan op Instagram, voor nog meer inspiratie. En schrijf je ook in voor de nieuwsbrief, dan stuur ik je 1x per maand de leukste tips in je mailbox. Zo zit jij nooit meer zonder creatieve inspiratie!

Deze post bevat affiliate links. Door via deze links iets te kopen, betaal jij zelf niets extra’s, maar support je mijn blog! Ik sta altijd volledig achter de links die ik plaats.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.