Hi! Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn website. Het was hier even een poosje stil, maar vanaf nu komen er weer leuke nieuwe dingen. Zoals je kan zien heb ik de laatste tijd een aantal dingen geupdate. Nu staan alle workshops overzichtelijk onder elkaar, wat het nog makkelijker maakt om een workshop te kiezen die helemaal bij jou past.

Ook heb ik een nieuwe portfolio pagina toegevoegd. Hier zie je een deel van wat ik maak. Mis je iets of wil je graag dat ik iets speciaal voor jou maak? Dat kan natuurlijk! Neem vrijblijvend contact met mij op door te mailen naar inhetatelier@hotmail.com of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ook altijd onder mijn blogberichten een reactie achterlaten. Dat vind ik super leuk om te lezen.

Sinds kort ben ik nu ook actief op facebook met In het atelier. En op instagram kan je me ook volgen.  Ik deel daar graag tips om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk geef ik je daar ook een seintje als ik weer een nieuwe blogpost zoals deze online heb staan. Zo mis je niks meer.

Binnenkort komt er weer een blogpost online, dus neem dan vooral ook weer een kijkje.

 

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.