In de rubriek Spotlight draait het om een creatieve maker die zijn of haar verhaal vertelt. Niet alleen is dit leuk om te lezen, maar het is ook inspirerend om te zien wat de ander kan en hoe hij of zij hiermee begonnen is. Er is zoveel creativiteit, dat moet gewoon in de spotlight! Deze keer de mooie betonnen creaties van RAW Creation.

Stefanie, 37jaar, een hart voor travel en nieuwe dingen ontdekken, liefde voor de Aziatische keuken en dessertjes! (oh maar ik lust ook wel graag een cocktail 😊)

Passie voor interieur, creativiteit.
Een positive mind, trotse mama van 2 sportieve kids, dankbaar voor hubby die mijn ondernemende zin aanmoedigt!

Beton, een hard, ruw product die voor zoveel warmte kan zorgen.
Mijn liefde voor beton begon bij het bouwen van onze eigen woning. Een betonnen trap, betonnen gietvloer, betonwand in de douche YES to all please!
Helaas is het niet bij alles een YES geworden maar mijn nood aan betonnen home deco is zo wel gegroeid. Toch was die opdracht niet zo gemakkelijk om leuke betonnen spullen te vinden. Mijn creatieve mind en vingers begonnen meer en meer te kriebelen, en voor het ik het goed wist was RAW Creation geboren.


We woonden reeds 11 jaar in het Midden- Oosten en ook daar kon RAW geapprecieerd worden door zowel lokale als expat bevolking. Vorige zomer verhuisden we terug naar België en kreeg RAW meer en meer vorm. Mijn eigen crea kamer werd geïnstalleerd en intussen mocht ik heel wat mensen gelukkig maken met mijn creaties. Mijn hart maakt telkens een sprongetje bij het ontvangen van leuke interieur foto’s met mijn creaties in.  Die persoonlijke boodschappen die mensen erin willen verwerken maakt het ook zo leuk. Elk stuk is uniek en dat verhaal maakt het nog zoveel unieker.

Het ontdekken van nieuwe mogelijkheden binnen beton – combinaties met kaarsen, droogbloemen, metaal, hout – fantastisch vind ik het. Niet alles lukt natuurlijk, soms heb ik niet het geduld om alles volledig te laten drogen en breekt het wel eens, of zit er een ideetje in je hoofd maar het resultaat is uiteindelijk toch anders. Soms kan ik het ook wel eens genoeg voor deze week zeggen haha, maar erna is het enthousiasme des te groter natuurlijk!
Hoewel RAW voor mij een bijberoep is haal ik er toch ontzettend veel voldoening uit.

Waar droom ik nog van? Ik hou niet van massa productie maar vooral van het persoonlijk verhaal. Laat mijn instagram inbox dus maar vol zitten van mensen die graag iets leuks willen kopen voor in hun eigen interieur of als cadeautjes, of simpele positieve berichtjes! Dat maakt me blij!
Als de sky dan toch de limit mag zijn droom ik van leuke concept stores die graag RAW mee verder op de kaart willen zetten, of een B&B die gebruikt maakt van RAW in elke kamer. Lijkt me heel erg fijn!

Dankjewel Stefanie voor het delen! Zo leuk om te lezen! Vergeet Stefanie ook zeker niet te volgen op Instagram! Wil jij ook een keer met jouw verhaal in de spotlight? Stuur mij dan een berichtje voor meer informatie!

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.