Het jaar is bijna ten einde. En hoewel het cliché is, kijk ik dan toch graag even terug op het afgelopen jaar. Januari 2021 schreef ik deze blog met creatieve doelen voor dit jaar. Misschien ben je wel benieuwd hoe dat verlopen is bij mij, of ben je zelf nog op zoek naar creatieve goede voornemens. Lees dan snel verder.

Mijn eerste doel was om aan het einde van 2021 in ieder geval 12 journals (iedere maand 1 travelers notebook insert) en 2 schetsboeken vol te hebben gemaakt. Dit is niet helemaal gelukt. Ik heb wel elke maand in een travelers notebook gewerkt, maar niet zoveel tijd gemaakt om te schetsen als ik zou willen. Wel heb ik in plaats daarvan veel in mijn bijbel gejournald.

Mijn tweede doel was om mezelf uit te blijven dagen, onder andere door workshops te volgen. Dit heb ik wel gedaan. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en te blijven creëren. Veel van deze nieuwe dingen heb je hier ook op de blog en op instagram voorbij zien komen. En daar ben ik nog lang niet klaar mee. Ik heb nog zoveel leuke plannen in mijn hoofd. Ik moet er alleen ook nog de tijd voor zien te vinden.

Als derde doel wou ik tijd maken om te bakken. En dat is ook heel goed gelukt. Van pannenkoeken tot zuurdesembrood en lekkere recepten. Ik geniet ervan om het te maken en daarna te delen met mijn gezin. Dus daar blijf ik ook lekker mee bezig!

2021 was voor mij een jaar vol nieuwe dingen. En soms was het ook echt wel een achtbaan. 1 van mijn hoogtepunten van dit jaar was wel om te merken dat jullie de blog zo goed weten te vinden en de DIY’s ook heel graag maken. Daar ben ik enorm dankbaar voor en dat geeft mij nieuwe energie om nog veel meer blogs voor jullie te schrijven. Heb je zelf een DIY die mijn volgers echt moeten weten? Stuur me dan een mailtje: inhetatelier@hotmail.com. Natuurlijk vermeld ik er dan bij dat jij deze DIY hebt getipt!

Natuurlijk heb ik ook weer nieuwe creatieve voornemens opgesteld. Die deel ik in de volgende blog met je. Maar wie weet heb jij nog wel de beste tip. Laat je hieronder weten wat jouw creatieve voornemen is? Niks meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg me op Instagram.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.