De veertigdagentijd is al even bezig. Genoeg leesplannen te vinden, maar wat is het ook fijn om in deze tijd creatief met je geloof bezig te zijn. Dat geeft toch een diepere betekenis aan deze tijd. Bij Studio Pluk kwam ik deze mooie illustraties tegen die ze speciaal voor de lijdenszondagen heeft gemaakt.

Hoe gaaf zijn deze om in je Bijbel te plakken? Als je dit met washitape doet aan 1 zijde, dan kan je op de achterkant journallen over wat dit onderwerp voor jou betekent. Dit noem je ook wel een tip-in. Je kunt hier natuurlijk ook je gebed opschrijven. Eventueel kun je op de pagina eerst nog met waterverf een mooie achtergrond maken. Zo ben ik het van plan om te gaan doen! Het resultaat zal ik natuurlijk delen op Instagram.

Doe jij ook iets speciaals in deze veertigdagentijd? Laat het me weten. Thera maakt ook prachtige illustraties op maat, dus neem zeker ook een kijkje op haar Instagram. Volg je mij ook op Instagram? Dan geef ik je nog vaker een creatieve tip en een dosis creatieve inspiratie!

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.