Ik hou enorm van deze tijd van het jaar! Dat wil ik ook graag met mijn zoontje delen. Dus daarom spelen we lekker veel met winterse taferelen. Deze verteltafel is ook helemaal geschikt voor open einde spel. En door het witte doek hebben we gelijk een winterdorp.

Heb je geen plastic huisjes in huis? Geen probleem! Ga lekker aan de slag met klei om huisjes te maken of maak ze van karton. Een besneeuwde dennenappel erbij geeft ook gelijk een leuk sfeertje. Liever sensopatisch aan de slag? Vul dan een bak met rijst en zet daar de huisjes in. Lees ook even deze blog met achtergrond informatie over sensopatisch spel. Nog meer sensopatische ideeën nodig? Die geef ik je hier!

Ben jij aan de slag gegaan met deze verteltafel? Laat het me weten in een reactie hieronder! Een foto delen op Instagram vind ik ook heel leuk, tag mij (@inhetatelier) er dan in. Zo kan ik jouw creativiteit ook zien! Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Zo zit je nooit meer zonder creatieve inspiratie!

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.