Ik ben gek op de herfst en in deze blog vertel ik je waarom!

img_4284
  1. De allereerste reden dat ik zo van de herfst hou, zijn al die leuke nieuwe herfstcollecties die nu weer uitkomen. Hierboven zie jij mijn herfstcollectie, deze staan al in de shop. Drie herfstbomen, Paddenstoel en Herfstbladeren.
  2. Het is nu het ideale weer om lekker op de bank te zitten, kaarsjes aan te steken. Hoewel ik die heerlijke eindeloze zomeravonden buiten ook heerlijk vind, merk ik toch dat ik het gezelliger vind als het eerder donker wordt en ik met mijn dekentje op de bank kan kruipen.
  3. Naar het bos op een mooie zonnige herfstdag, daar kan ik enorm van genieten. Ik hou ook heel erg van alle herfstkleuren en vind de natuur zo mooi nu.
  4. Chai tea latte is mijn guilty plessure in de herfst, maar chocomelk gaat er ook heel goed in. Thee is bij mij altijd favoriet, maar ook dat drink ik extra vaak als het weer wat kouder is.
  5. In de zomer merk ik dat mijn ritme toch een beetje anders wordt. Door de warmte slaap je op andere tijden en ook mijn werktijden veranderen dan. Ik vind het dus extra lekker als het weer allemaal back to normal is!

Autumn paints in colors that summer has never seen!

Wat zijn jouw redenen om wel of niet van de herfst te houden? Let me know!

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.