Vandaag geef ik je weer een kijkje in mijn schetsboek van de afgelopen week. Ik geniet er zo van om heerlijk bezig te zijn met de challenge!

Dag 6: Welke boodschappen moet je nog doen?

Afgelopen zaterdag zijn wij boodschappen gaan doen bij de boer via Togoodtogo. Een leuke app waarbij je restjes van de dag kan ophalen bij ondernemers uit de buurt tegen een kleine betaling. Dit om voedselverspilling tegen te gaan. In ons geval waren dit 6 kilo tomaten. Die hebben we verwerkt in soep en tomatensaus. Heerlijk!

Dag 7: Wat was het mooiste moment van vandaag?

Een snelle illustratie voor dag 7. Het mooiste moment was een lekker stuk wandelen met een heerlijk zonnetje. Ik kan er zo van genieten om lekker in de natuur te zijn. Daar haal ik ook mijn meeste inspiratie uit.

De cover voor een nieuw liedje wat ik graag op luister op het moment: Never have I ever van Hillsong Young and Free.

Dag 9: teken een vriendin

Mensen tekenen… Ik hou er niet zo van. Deze heb ik dan ook nagemaakt van een foto met vriendinnen erop. Ondertussen al wel een oude foto, want zoveel foto’s maken wij niet samen. Dag 9 was dus niet helemaal mijn opdracht, daarom ook als schets gelaten. Door dit juist weer eens doen dwingt het mij wel uit mijn comfortzone. Dat is natuurlijk altijd goed om te leren. Wie weet ga ik het nog wel eens leuk vinden.

Dag 10: Schets een huishoudelijk klusje

Op dag 10 maakte ik het huis schoon, dat kwam dus precies goed uit voor deze opdracht. Een lekkere grote emmer met sop! Met deze leuke kleuren komt het huishouden toch nog helemaal goed. Een schets is het eigenlijk niet geworden, maar wel een snelle illustratie.

Dag 11: Hoe zit je haar vandaag?

Mijn haar zit eigenlijk altijd een beetje hetzelfde. Niet dat ik dat erg vind hoor! Lekker makkelijk wel. Vaak los met soms een speldje erin. Als ik bezig ben heb ik het het liefst in een knot of een paardenstaart. Zo zit het niet in de weg!

Dat was het alweer voor deze week. Volgende week geef ik je natuurlijk weer een kijkje in mijn schetsboek. Af en toe deel ik ook een foto op instagram. Volg je me daar ook?

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.