Workshops

Wil jij zelf graag creatief aan de slag, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wie weet kan ik je daarbij helpen door je een workshop te geven. De workshops geef ik altijd in een kleine groep, zodat ik iedereen genoeg aandacht kan geven en zo echt verder kan helpen. Natuurlijk maken we er iets gezelligs van en kun je al je vragen stellen. Ik weet zeker dat je naar huis zult gaan met een heleboel nieuwe inspiratie. Interesse in een workshop? Mail me dan op inhetatelier@hotmail.com of vul het contactformulier in. De workshops zijn ook allemaal geschikt voor kinderen vanaf circa 10 jaar.

 

Workshop handletteren

Bij de workshop handletteren gaan we aan de slag met de basis van handletteren. Hoe maak je nu van die mooie letters en waar begin je? Iedereen kan handletteren! Na deze workshop ga je naar huis met een zelfgemaakte kaart en een setje producten waarmee je thuis je nieuwe hobby gelijk verder kunt uitoefenen. Deze workshop is er zowel geschikt voor de beginner als de gevorderde handletteraar.

Deze twee uur durende workshop kost €20,00 per persoon bij mij op locatie.

 

Workshop Illustreren

Aan de hand van een specifiek onderwerp gaan we aan de slag om zelf te leren illustreren. Met een illustratie vertel je een verhaal zonder woorden. Je leert anders te kijken naar het object wat je gaat illustreren. Hierin is veel ruimte voor verbeelding en creativiteit. Na de workshop ga je naar huis met een oefenset waardoor je thuis verder kunt leren.

Deze twee uur durende workshop kost €20,00 per persoon bij mij op locatie.

 

Workshop Biblejournallen

Ben je creatief en graag bezig met je geloof? Zoek je een nieuwe manier om hier uiting aan te geven? Dan is deze workshop misschien iets voor jou. In deze workshop ga je aan de slag om een pagina te maken in je Bijbel, waarbij je een specifieke bijbeltekst als uitgangspunt neemt. Je leert om een beeld te maken bij wat je leest en zo nog dieper te gaan staan in je geloof. Bij deze workshop kun je ervoor kiezen om je eigen Bijbel mee te nemen en daarin aan de slag te gaan. Mocht je dit niet willen, dan kan je ook kiezen om te gaan werken op een kopie. Na de workshop ga je naar huis met een startersset om thuis verder te gaan met Biblejournallen.

Deze twee uur durende workshop kost €20,00 per persoon bij mij op locatie.

 

Workshop Sketch Journal

Hou je van tekenen en van handletteren? Zoek je een nieuwe manier om je creativiteit kwijt te kunnen en je herinneringen te bewaren? Boek dan snel deze workshop. We gaan aan de hand van jouw dag kijken welke dingen er het illustreren waard zijn. Ook besteden we aandacht aan de lay-out van je pagina en leer je een mooie compositie maken. Na de workshop ga je naar huis met alle kennis om thuis deze nieuwe hobby verder op te pakken. Ook weet je welke materialen fijn zijn in een sketch journal en krijg je een startersset mee.

Deze twee uur durende workshop kost €20,00 per persoon bij mij op locatie.

 

Workshop Tote Bag design

Gebruik jij ook zo vaak katoenen tasjes en wil je nu graag een echte unieke en zelfgemaakte versie? Geef je dan op voor deze workshop. Samen gaan we aan de slag om een mooi design te bedenken voor op jouw unieke tas. Daarna ga je dit design ook daadwerkelijk maken en zo ga je na twee uur naar huis met jouw tote bag en natuurlijk ook weer een hoop nieuwe inspiratie.

Deze twee uur durende workshop kost €20,00 per persoon bij mij op locatie.

 

Workshop Servies versieren

Saai wit servies? Helemaal niet. Juist heel leuk en veelzijdig. Hier kun je namelijk helemaal je eigen draai aan geven door het te decoreren. Altijd al willen weten hoe dit moet? Geef je dan op, dan leer ik het je. Ook super leuk om te doen samen met een aantal vriendinnen. Na deze workshop krijg je natuurlijk je eigen servies mee naar huis en weet je gelijk hoe je dit bij al je servies thuis ook kunt doen.

Deze twee uur durende workshop kost €30,00 per persoon bij mij op locatie.

 

Workshop Bulletjournallen

Hou jij van plannen en ben je creatief? Dan is Bulletjournallen echt iets voor jou. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag in een gloednieuwe bulletjournal, die jij helemaal naar wens gaat invullen. Ik help je om te beginnen en ook als je vastloopt help ik je verder. Nadien ga je naar huis met een nieuwe bulletjournal en veel inspiratie om het jaar verder gestructureerd en productief te vervolgen.

Deze twee uur durende workshop kost €20,00 per persoon bij mij op locatie.

 

Workshop Chalkboard lettering

Bij de workshop Chalkboard lettering gaan we aan de slag met de basis van handletteren, maar dan op een krijtbord. Hoe maak je nu van die mooie letters en waar begin je? Iedereen kan het! Na deze workshop ga je naar huis met veel inspiratie en een startersset waarmee je thuis je nieuwe hobby gelijk verder kunt uitoefenen.

Deze twee uur durende workshop kost €30,00 per persoon bij mij op locatie.

 

Workshop aquarellen

Als kind hebben we allemaal wel eens met waterverf gespeeld. Toch is aquelleren nog wel iets anders. Maar ook iets wat je zeker kunt leren. We gaan aan de slag met verschillende technieken, zoals wet-in-wet, wet-in-dry, mengen, schaduw aanbrengen en compositie. Na deze workshop heb je zelf veel handvaten om je hobby verder te ontwikkelen, een startersset en een zelfgemaakt schilderij. Deze workshop is er zowel geschikt voor de beginner als de gevorderde.

Deze twee uur durende workshop kost €30,00 per persoon bij mij op locatie.

 

 

%d bloggers liken dit: