Van een veilingkist heb ik jaren geleden met mijn vader een wandrek gemaakt. Nu stond deze al een tijdje zonder doel in huis. Tijd om er iets nieuws van te maken! Aan de slag om er een boekenrek van te maken. Maar eerst vertel ik je hoe ik de basis van het wandrek heb gemaakt.

De basis van dit wandrek is een veilingkist. Deze heb ik in stukken gezaagd, zodat je vier losse planken krijgt. Vervolgens maak je deze met spijkers of schroeven vast op twee lange latten. Dan is het tijd om twee latten te verzagen, die even lang zijn als de vier planken van het veilingkistje. Deze maak je ook vast met lijm of schroeven. Boor eerst wel even een gaatje voor, zodat de latten niet splijten.

Nu is het boekenrek klaar! Heb je geen veilingkist? Je kunt dit ook maken van pallets of dun steigerhout. Dit geeft ook gelijk een hele stoere look! Heb jij dit boekenrek ook gemaakt? Deel dat dan met mij! Vind ik heel leuk om te horen! Voor nog meer creatieve inspiratie kun je me volgen op Pinterest en Instagram.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.