Het is een tijdje geleden dat ik actief ben geweest op mijn blog. En deze pauze was niet helemaal de bedoeling. Eerst kwam dit door de vermoeidheid en misselijkheid door mijn zwangerschap en daarna kwam Corona. Wat een gekke tijd zo samen. Ondertussen ben ik 24 weken zwanger en weer helemaal terug, zoals je misschien al gezien hebt op instagram (https://www.instagram.com/inhetatelier/).

Op instagram zag ik dan ook een hele leuke tekenchallenge van bykris.nl in samenwerking met Sestra for you. Dit vond ik een uitstekende gelegenheid om weer lekker te gaan illustreren. In de tijd dat ik niet actief was op mijn blog en instagram, heb ik ook haast niet gehandletterd en geillustreerd. Tijd om daar verandering in te brengen!

Dag 1: Wat voor weer is het vandaag?
Dag 2: Hoe zag jouw lunch eruit?
Dag 3: Welke sokken draag je vandaag?
Dag 4: Wie kwam je vandaag tegen?

Deze spin kwam ik tegen op dag 4 tijdens het schoonmaken. Ik denk dat we beide niet erg blij waren met deze onverwachte ontmoeting. Heldhaftig met de stofzuiger uit het huis verwijderd! En nog wel zonder te gillen ook. 

Dag 5: Welk dier zie je buiten?

Wil jij ook meedoen aan deze challenge? Het is natuurlijk nog niet te laat. Je kunt met terugwerkende kracht alle dagen inhalen, maar natuurlijk ook gewoon starten met de vraag van vandaag. Precies waar jij zin in hebt. Je kunt de vragen vinden via deze link. Komende week geef ik je weer een kijkje in mijn schetsboek en vertel ik je hoe het gaat met de challenge.

Inspiratie opgedaan? Laat het weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.